Csodahelyek Magyarországon

Privát (facebook) csoport

Közlemények

Szeretettel köszöntünk a Csodahelyek Magyarországon csoportban!

Bízunk benne, hogy sok hasznos információt és érdekes úti célt találsz itt, ám ehhez elengedhetetlen néhány szabály betartása.

  1. A csoport témája: UTAZÁS MAGYARORSZÁGON, programajánlók, élménybeszámolók, információszerzés, úti célok, tippek stb. Az országhatáron kívül eső helyekről, háziállatokról készült fotókat és a családi képeket, szelfiket töröljük!
  2. A csoportban kizárólag saját fotók, illetve informatív és érdekes blogbejegyzések, cikkek feltöltésére van lehetőség. Mások által készített képek megosztása tilos!
  3. Közzétételnél az alábbi információk szerepeljenek a bejegyzésben: hashtag a hely megjelöléssel (pl. #debrecen ), helyszín és dátum megjelölése (hol és mikor készült pontosan - pl. a debreceni Nagyerdőn 2019. szeptember 29-én), rövid leírás, hasznos tanácsok, tippek, tapasztalatok, hogy mások is tudjanak belőle tanulni.
  4. Tagonként maximum 3 album/bejegyzés közzétételére van lehetőség naponta.
  5. Más csoportok, oldalak reklámozása, onnan való képek megosztása nem megengedett.
  6. Bármilyen észrevételed, kérdésed van, írj emailt az info@csodahelyek.hu emailcímre vagy a Csodahelyek.hu facebook oldalra privát üzenetet.
  7. A csoport tagjai hozzájárulnak ahhoz, hogy fotóik, bejegyzéseik megosztásra kerüljenek a csodahelyek.hu facebook oldalon.
Jó böngészést és sok szép utazást kívánunk!

A csodahelyek.hu csapata

Ui.: Csatlakozáshoz már létező tag meghívása szükséges. Ha ilyen szándékod van, jelezd, írj üzenetet: https://www.facebook.com/jaksi.bacsi ! :)


Megjegyzések